Stiinta Electro Sistem Baia Mare pe podium la Trofeul Hunedoarei

Dupa un sezon de iarna in orientarea pe schiuri obositor, dar plin de succese, in perioada 24-26 martie 2017 sportivii de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare au participat la primele competitii de orientare in alergare din acest an, respectiv etapa a III-a din cadrul Campionatului National de Parc-Oras, Trofeul Hunedoarei precum si sustinerea normelor de control in vederea accederii in loturile nationale de orientare in alergare.

Prima zi de concurs, prima provocare pentru sportivii baimareni. Organizatorii au ales ca traseele de concurs sa se deruleze pe strazile din Centrul Vechi al municipiului Deva, insa prima parte a traseelor s-a derulat prin cetatea Devei, prin urmare concurentii au fost nevoiti sa alerge pe cele aproape 200 de trepte ce duceau spre cetatea situata pe varful unui con vulcanic. Componentii clubului s-au descurcat excelent pe aceste trasee, reusind sa urce de 8 ori pe podiumul de premiere, obtinand si alte cateva clasari in imediata apropiere a lui, premiantii obtinand astfel puncta importante in tentative lor de a obtine la sfarsitul sezonului medaliile puse in joc in cadrul Campionatului National de Parc-Oras. Rezultatele obtinute au fost:

Locuri I: Roman Alexandra la F14, Hreniuc David la M12, Vadean Catalin la M14, Crisan Ionut la M18, Sebestyen Istvan la M35

Locuri II: Teca Alina la F18,

Locuri III: Culcean Roxana la F21, Biro Alexandru la F18

A doua zi, Trofeul Hunedoarei, s-a desfasurat in imprejurimile parcului Tineretului din Hunedoara. A fost un concurs cu trasee rapide, alergabile, componentii clubului clasandu-se din nou in topuri si la finalul acestei competitii. Rezutatele obtinute sunt:

Locuri I: Roman Alexandra la F14, Hreniuc David la M12, Vadean Catalin la M14, Sebestyen Istvan la M35

Locuri II: Culcean Roxana la F21, Crisan Ionut la M18

Locuri III: Catana Gabriel  la M12, Biro Alexandru la M18

Ultima zi a fost dedicata normelor de control pentru accederea iin loturile nationale de seniori, tineret si juniori, care au constat in alergare pe teren variat pe diferite distante, in functie de categoriile de varsta.

Aici rezultate foarte bune au avut Biro Alexandru, Mate Sergiu, Crisan Ionut, Catana Alexandru, Peles Vlad, Vadean Catalin, Culcean Roxana, Roman Alexandra. Evolutia lor ne dau sperante ca in urma probelor tehnice din luna mai vor cel putin 4-5 sportivi sa reprezinte Romania la importantele competitii international din acest an.

CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.