Știința Explorări a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei României

Știința Explorări a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei României în fața Unirii Dej, după ce a pierdut ambele manșe disputate teren propriu, în faza I a competiției.

Învingători în partida tur cu 3-1, dejenii au tranșat rapid soarta calificării, adjudecându-și clar primele două seturi cu 25-21 și 25-19. Seturile 3 și 4 au fost câștigate fără emoții de gazde, cu 25-20 și 25-17, ambele echipe având în teren mulți jucători de rezervă. În setul 5 antrenorul Victor Lazăr a reintrodus titularii și Unirea s-a impus cu 15-5.

Antrenorii Marius Botea și Sorin Pop au început meciul cu John Klanac în locul lui Shawn Sangrey, care a jucat slab vineri, pe postul de trăgător universal, dar din păcate improvizația nu a dat roade. Ținând cont că Andrei Veber este accidentat și va lipsi o bună bucată de vreme de pe teren, acest post este unul deficitar în acest moment la Explorări.

Declarații la finalul partidelor de Cupa României, dintre Explorări și Unirea Dej

Victor Lazăr (antrenor principal Unirea Dej): Conform tradiției, meciurile noastre cu Explorări au fost din nou foarte disputate. Noi am prins o formă mai bună și am câștigat.

Dragoș Răileanu (căpitan Știința Explorări): Din păcate am făcut două jocuri slabe. Sper să ne antrenăm bine săptămâna viitoare și să facem o figură fumoasă la turneul final al Cupei Balcanice.

Marius Botea (antrenor principal Știința Explorări): Suntem nemulțumiți după evoluția noastră din jocurile cu Unirea Dej. Din păcate, ceea ce anticipam acum câteva săptămâni s-a confirmat. Noi avem mari probleme cu postul de trăgător universal. Mergem mai departe și ne pregătim pentru Cupa Balcanică.

În weekend-ul următor, Știința Explorări va participa la turneul final al Cupei Balcanice.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.