Studenții au ieșit duminică în număr mare la vot; cozi la secțiile de votare

Studenții care învață la universitățile din țară au ieșit duminică în număr mare la vot, în unele cazuri înregistrându-se cozi la secțiile de votare, au declarat pentru AGERPRES reprezentanții celor mai mari organizații studențești din România.

„Studenții au ieșit în număr mare la vot, mai mare decât la alte alegeri. Cred că un rol important l-au avut și campaniile de conștientizare pentru a vota, derulate în acest sens. Studenții care nu sunt din București pot vota la orice secție”, a declarat duminică pentru AGERPRES președintele Uniunii Naționale a Studenților din România Șeila Abdulamit.

La rândul său, președintele Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România, Cristi Popescu, a afirmat că studenții au făcut cozi pentru a vota în campusurile universitare din București, Timișoara și Cluj.

„Se simte o participare mult mai mare la vot decât s-a înregistrat la alte alegeri. Am primit semnale din București, Cluj, Timișoara că studenții au făcut cozi pentru a vota. Am derulat și o campanie în acest sens”, a spus Popescu.

Și liderul Uniunii Studenților din România, Loredana Urzică, a spus că numărul studenților care votează duminică este mare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.