Succes draga mea surioara, Maria Hojda ! Te sustin cu mare drag!

mariaDrumul spre Vocea Romaniei l-am inceput alaturi de sora mea, Maria( Alexandra Maria Hojda), care m-a incurajat sa particip si m-am alaturat acestei provocari. Am trecut de preselectii, am reusit sa ne gasim locul in echipe diferite, eu in echipa lui Tudor, Maria in echipa Loredanei unde am intalnit oameni frumosi care au impartit aceeasi pasiune, ca si noi, muzica.

La un moment dat, a aparut Tiberiu, salvat de Tudor, un om minunat, talentat, care imi este foarte drag. Succes, Albu Tiberiu! Sora mea, in tot acest timp, a fost alaturi de mine si m-a sustinut, iar eu la fel,am fost alaturi de ea, ne-am ajutat. Facand parte dintr-o familie mare, am invatat ce inseamna unitatea, in special in momentele cheie noi am fost intotdeauna uniti. Maria este un om frumos, talentat cu o voce superba, iar eu o sustin pana la capat, pentru ca merita. Am pornit acest drum impreuna cu ea, am sa il finalizez alaturi de ea, sustinand-o. Succes draga mea surioara, Maria Hojda Official! Te sustin cu .mare drag!

P.S. Puteti sa o sustineti, votand la 1276 numarul 7! Iar de data asta inversam rolurile, eu o sa fiu cea care o sa o sustina din public .

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.