Succes răsunător pentru Standul Maramureșului la târgul de turism „Ferien Messe 2017” din Viena! VIDEO

Succes răsunător pentru Standul Maramureșului la târgul de turism „Ferien Messe 2017” din Viena! VIDEO

Standul României pregătit la târgul de turism „Ferien Messe 2017” din Viena se bucură de un succes răsunător. 

Maramureșenilor le-au trecut astăzi pragul numeroși oaspeți, care au fost, la rândul lor, primiți cu căldură și voie bună de reprezentanții destinației Maramureș, amintind de specificul nativilor zonei, care sunt fascinanți și ospitalieri și de folclorul și tradițiile care nu și-au pierdut autenticitatea.

La eveniment a fost prezent astăzi și preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, care a avut amabilitatea de a acorda un scurt interviu în exclusivitate pentru Jurnalul Românesc. În cadrul acestuia, Gabriel Zetea a declarat că „cel puțin o dată în viață, oriunde ai fi în lumea asta, trebuie să ajungi să vezi unicitatea Maramureșului”:

Tot astăzi au încântat publicul artiștii de la Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania, cu sediul în Baia Mare. Vă prezentăm, în cele ce urmează, un moment muzical deosebit:

Nu în ultimul rând, la standul României de la târgul de turism din Viena a fost prezent și artistul ceramist Daniel Leș, recunoscut atât în țară cât și în străinătate ca fiind un continuator și promotor al artei olăritului pentru generațiile mai tinere. Lucrările sale au fost expuse în numeroase spații expoziționale din țară și din străinătate:

sursa:jurnalulromanesc.at

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.