Suporterii români au șansa de a fi în sală la tragerea la sorți a UEFA Under 21 Championship, la Ateneul Român

Ți-ai dorit vreodată să fii prezent la tragerea la sorți a unui turneu final? Acum ai ocazia să fii acolo!

Tragerea la sorți a grupelor turneului final ale Campionatului European UEFA Under 21 va avea loc pe 18 octombrie, ora 19:00, la Ateneul Român în București.

La ultimele 2 ediții ale turneului final, România U21 a câștigat respectul tuturor, luptând de la egal la egal cu cei mai puternici adversari.

În 2019, în Italia, naționala lui Mirel Rădoi a ajuns în semifinalele competiției iar în 2021 echipa pregătită de Adi Mutu a fost la un pas de a se califica dintr-o grupă infernală, din care România a plecat neînvinsă de Germania și Olanda, învingând țara gazdă, Ungaria.

Aceste performanțe au trimis echipa națională a României în urna a doua la tragerea a sorți, unde cele 16 echipe reprezentative sunt împărțite în patru urne valorice.

URNA 1: Spania, Portugalia, Germania, Franța

URNA 2: Anglia, Italia, Țările de Jos, România

URNA 3: Croația, Elveția, Belgia, Cehia

URNA 4: Ucraina, Norvegia, Israel, Georgia

Cu alte cuvinte, în cele 2 grupe de la București și Cluj, alături de România se vor afla 3 dintre cele mai puternice echipe naționale ale Europei!

Suporterii care se înscriu pe site-ul turneului în perioada 3-18 octombrie (până la ora 17.00), adică până la tragerea la sorți a turneului final, vor putea achiziționa bilete la meciurile Euro U21 2023 în avans, putând astfel să obțină cele mai bune locuri la cele mai tari meciuri la maxim 45 lei/bilet!

În plus, cei ce se înscriu până la data de 12 octombrie inclusiv, vor avea o șansă de a fi între cei 11 suporteri care se vor afla chiar la tragerea la sorți a turneului final de la Ateneul Român!

Cei 11 suporteri norocoși vor fi aleși printr-o tragere la sorți pe 13 octombrie.

Înscrie-te acum!

Celor 11 li se vor alătura încă 4 suporteri ai României, câștigători ai concursului din aplicația FAN ARENA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.