SURPRIZĂ: Cum să vorbeşti gratuit la telefon, chiar dacă nu ai credit

caz-mai-putin-obisnuit-la-iasi-un-tanar-a-fost-condamnat-la-10-ani-de-puscarie-dupa-ce-a-vorbit-la-telefon-in-tari-exoticePe 25 mai 2015, Telekom a introdus o nouă caracteristică pentru cartelele prepaid care permite utilizatorilor să comunice nelimitat în reţea prin SMS, MMS şi prin aplicaţia joyn by Telekom, precum şi în afara reţelei folosind WhatsApp.

În aplicaţia WhatsApp, traficul de date naţional gratuit şi nelimitat este disponibil numai pentru transferul de poze, mesaje text, audio şi video, scrie Adevarul.ro.

Unicitatea noii caracteristici este dată de faptul că utilizatorii cartelelor prepaid Telekom Romania pot beneficia de promoţie indiferent dacă au credit disponibil sau o extraopţiune activă. Telekom este singurul operator naţional care oferă utilizatorilor posibilitatea de a comunica nelimitat fără a avea o extraopţiune activată sau credit disponibil.

Utilizatorii Clienţii Telekom care folosesc cartele preplătite se vor bucura în mod automat de noile beneficii, nefiind necesar ca aceştia să efectueze acţiuni suplimentare. Oferta este disponibilă pentru toţi utilizatorii noi şi existenţi Telekom de cartele preplătite, cu excepţia utilizatorilor de cartelele preplătite de tip hibrid.

Promoţia se va desfăşura în perioada 25 mai – 25 noiembrie 2015. Toţi utilizatorii de cartele preplătite Telekom se pot bucura de această promoţie atâta timp cât cartela este valabilă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.