SURSE – Oamenii lui Tăriceanu joacă la 2 capete: negociază revenirea în vechiul PNL

negocieri
Negocierile pentru formarea guvernului Ponta IV se mișcă extrem de greu, iar unul dintre motive este legat de oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu. O parte importantă a PLR-ului lui Tăriceanu negociază o revenire bombă în vechiul PNL. Lideri precum Radu Stroe sau Daniel Chițoiu joacă la 2 capete și forțează o revenire în vechiul PNL. Alături de aceșția sunt mai mulți foști liberali care regretă plecarea și ar dori să revină la matcă.

Surse din vechiul PNL ne-au precizat că nici liberalii n-ar zice pas unei astfel de reveniri. Parlamentarii lui Tăriceanu ar fi importanți pentru a menține balanța împotriva celor de la PDL, mai ales că anul viitor vor fi alegeri interne în interiorul marelui PNL. Numărul de parlamentari și de primari este extrem de important pentru viitoarea conducere.

În acest moment, conform informațiilor pe care le avem, se negociază intens în ambele tabere. Cei din PSD sunt nemulțumiți de oamenii lui Tăriceanu pentru că aceștia au pretenții foarte mari, dar aduc un aport foarte mic. Mulți dintre oamenii lui Tăriceanu sunt încă cu sufletul alături de PNL, ceea ce îi deranjează foarte tare pe liderii PSD.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.