Sute de români au rămas fără permis de conducere, după ce medicul de familie i-a reclamat la Poliția . Vezi de ce…

Sute de români sunt revoltați după ce au rămas fără permis de conducere, după ce medicul i-a reclamat la Poliția Rutieră. Vizați au fost cei care suferă de afecțiuni cardiace, diabet sau anumite afecțiuni psihice și neurologice.

Confom legii care a intrat în vigoare din 3 ianuarie 2019, orice medic care constată că un conducător de autovehicul, de tractor agricol sau forestier, aflat în evidenţa sau îngrijirea sa, prezintă afecţiuni medicale prevăzute în ordinul ministrului Sănătăţii, referitor la aptitudinile fizice şi mentale necesare pentru conducerea unui autovehicul, “este obligat să emită bilet de trimitere către o unitate de asistenţă medicală autorizată, cu diagnosticele constatate” şi să consemneze acest lucru în fişa medicală a conducătorului.

Antalya cu avionul din Baia Mare.  vezi aici oferta 

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat că de la începutul acestui an la Poliţia Rutieră Suceava s-au primit de la medici câteva zeci de adrese referitoare la probleme medicale care au dus la anularea permisului de conducere din motive medicale. „Se primesc săptămânal câte 5-6 adrese de la medici. Cele mai multe au fost pentru probleme cardiace, diabet şi afecţiuni psihice, în principal epilepsie”, a declarat prefectul de Suceava.

Sursa: cancan.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.