Tabara de Creatie “CULORILE SPERANTEI”

DorintaClubul ROTARY Baia Mare, detinatorul presedintiei Asociatiei Transfrontaliere a Cluburilor Rotary  din zona Carpatilor de NE, au initiat un proiect rotarian de ajutor umanitar destinat populatiei uneia din tarile membre ale asociatiei – UCRAINA.

Cu sprijinul rotarienilor din tarile vecine si al Districtului Rotary 2241 Romania si Republica Moldova, Clubul Rotary Baia Mare va organiza in Baia Mare, in perioada 24 iulie-1 august 2015, o Tabara de Creatie intitulata “CULORILE SPERANTEI”.

Proiectul consta in organizarea unei tabere de creatie cu participarea unor artisti consacrati din tarile vecine, realizarea unor tablouri, licitarea internationala a acestor tablouri pe site-ul  Rotary District 2241 Romania & Republica Moldova si constituirea unui fond care va fi la dispozitia proiectelor umanitare ale rotarienilor din Ucraina.

Ca urmare, timp de o saptamana, artisti din Ucraina, Ungaria, Moldova si Romania vor da frau liber imaginatie, vor picta in diverse locatii ale orasului nostru, vor vizita si se vor inspira din frumusetile Maramuresului istoric , se vor intalni cu membri marcanti ai Uniunii Artistilor Plastici din Baia Mare.

Alaturi de partenerii internationali se alatura acestui proiect si parteneri locali:  Uniunea Artistilor Plastici din Baia Mare, Directia Judetena pentru Sport si Tineret Maramures si Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Baia Mare.

Deschiderea oficiala a taberei va avea loc in data de 25 iulie 2015 in incinta punctului turistic Bastionul Macelarilor din Baia Mare, str. Izvoarele nr. 2 la orele 10.00 si se va incheia in data de 1 august 2015 la Galeria de Arta din Baia Mare, Bd.  Bucuresti nr 6,prin expunerea lucrarilor.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.