ȚÂGÂRLAȘ PE FĂRAȘ– Florin Creț, noul consilier cu atribuții de viceprimar al municipiului Baia Mare

ȚÂGÂRLAȘ PE FĂRAȘ– Florin Creț, noul consilier cu atribuții de viceprimar al municipiului Baia Mare

Viceprimarul cu cel mai scurt mandat din istoria municipiului Baia Mare a fost ieri, 6 februarie, revocat de către Consiliul Local. Cristian Niculescu Țâgârlaș, cel care în urmă cu nici o săptămână a preluat din calitatea de consilier și atribuțiile de viceprimar astăzi și-a luat adio de la mandat.

Nici nu este de mirare că s-a întâmplat acest lucru cu atât mai mult cu cât la alegerile locale din iunie 2016, acesta a dorit să devină primar al urbei dar a reușit să obțină doar un scor „zdrobitor” de 9%. Astfel, în urma votului dat astăzi în Consiliul Local Baia Mare, Cristian Niculescu Țâgârlaș a fost revocat din funcția de consilier cu atribuții de viceprimar. În locul său a fost votat Florin Creț, consilier local al Partidului Mișcarea Populară.

Acesta a depus ieri, 6 februarie, jurământul în calitate de ales al municipiului Baia Mare împreună cu Doris Călăuz, colega lui de partid. Cei doi au luat locul lui Iustin Talpoș și Adrian Todoran, foști consilieri locali care în urma alegerilor parlamentare au devenit reprezentanți în Parlamentul României. „Vă mulțumesc pentru votul acordat și vreau să lupt de acum încolo pentru binele acestui oraș”, a spus Florin Creț imediat după rezultatul votului.

Florin Creț a fost votat consilier cu atribuții de viceprimar prin vot secret, cu 13 voturi pentru din 15 consilieri prezenți la ședință

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.