Tâlhărie soluţionată de poliţiştii din Baia Mare – un tânăr a fost arestat preventiv             

Activităţile de documentare şi cercetare efectuate de poliţiştii băimăreni au dus la identificarea a trei tineri din Baia Mare, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Faţă de unul dintre aceştia în acest week-end a fost dispusă măsura arestării preventive.

 La data de 13 ianuarie a.c., un tânăr din Baia Mare a sesizat poliţia că a fost tâlhărit. Acesta a declarat că fapta a avut loc în data de 09 ianuarie a.c., în jurul orei 16.50, pe bulevardul Republicii din Baia Mare.

De îndată ce au fost sesizaţi poliţiştii de investigaţii criminale au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie şi au demarat activităţile specifice în vederea identificării autorilor, recuperării prejudiciului şi luării măsurilor legale.

Primele verificări efectuate au relevat că victima a fost constrânsă, prin ameninţare, să dea unor necunoscuţi toţi banii pe care îi avea asupra sa, respectiv 60 de lei.

Cercetările poliţiştilor au dus la identificarea a trei tineri din Baia Mare, de 15 şi 18 ani, bănuiţi de comiterea faptei. În baza probatoriului administrat, faţă de cei doi tineri de 18 ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Sâmbătă, 18 ianuarie, unul dintre ei a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare care a dispus arestarea sa preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.