Tânăr decedat la Dragomireşti

Vineri, 07 noiembrie, la ora 14.20, Poliţia Dragomireşti a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că unei persoane care efectua lucrări de curăţare a unei fântâni pe strada Transilvaniei, i s-a făcut rău şi nu poate să iasă din fântână. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, S.MU.R.D. şi ale Serviciului Judeţean de  Ambulanţă , care au găsit două persoane din localitatea Bogdan Vodă, respectiv un  bărbat în vârstă de 61 de ani şi un  tânăr de 22 de ani.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că bărbaţii curăţau fântâna adâncă de aproximativ 12 m, fără a-şi lua toate măsurile de protecţie necesare. Tânărul a decedat după ce a reuşit să-l salveze pe colegul său care intrase primul în fântână şi căruia i s-a făcut rău. După ce, cu ajutorul unor localnici, bărbatul în vârstă de 61 de ani a fost salvat, tânărul şi-a pierdut cunoştinţa şi a căzut în apă unde a fost găsit de echipajele de intervenţie.

Echipajul SMURD, cu ajutorul poliţiştilor şi al localnicilor, a reuşit scoaterea din fântână a tânărului, însă acesta nu mai prezenta semne vitale. După ce au efectuat manevre de resuscitare timp de o oră, medicii au declarat decesul tânărului.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.