Tânărul Gabor Adrian originar din Borșa, printre cei mai buni BUSINESS MANAGERI de artişti din România

Interpreții de pe piața muzicii românești, fie că sunt consacrați sau că se află la începutul carierei artistice, pot avea un mare succes în urma unei colaborări profesionale cu tânărul impresar Adrian Gabor.

Originar din Borșa, Adrian consideră că vârsta de 22 de ani nu constituie pentru el un impediment în activitatea de impresariat artistic, atât timp cât este recomandat de seriozitatea sa și de modul eficient în care menține relații bune de colaborare cu artiștii și cu organizatorii de spectacole.

 Printr-o prospectare eficientă a pieței muzicale din România, Adrian Gabor identifică potențialii producători și beneficiari cu care artiștii pot intra în contact, indiferent de genurile muzicale: populară, lăutărească, muzică de petrecere, dar și muzică ușoară (pop) românească.

  Tânărul impresar a colaborat cu mulți artiști, îndeosebi din zona Ardealului și este deschis colaborării cu alți interpreți dornici să-i acorde încredere în viitoarele relații de parteneriat profesional.

  Pentru înregistrări și producții muzicale (albume, single-uri, remix-uri) artiștii pot beneficia de tehnica și calitatea imprimărilor din Studioul Emadia, proiectat și realizat în acest scop.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.