Tăriceanu: Este momentul să închidem un capitol nefast al evoluției politice a României – regimul Băsescu

Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent în alegerile prezidențiale, consideră că, prin votul pe care românii îl vor da duminică, se poate încheia un „capitol nefast al evoluției politice din România – regimul Băsescu”.

„Este momentul să închidem un capitol nefast al evoluției politice a României, anume regimul Băsescu, și să întoarcem o pagină care să însemne revenirea la normalitate, la instituții puternice, credibile în fața cetățenilor. Mă refer la cele trei instituții fundamentale ale democrației — Legislativul, Executivul și Justiția. Eforturile mele vor fi dedicate acestui scop, de a reclădi încrederea și bunăstarea cetățenilor. Cred că România a avut prea mult de suferit în acești ultimi zece ani și merită mai mult, merită mai bine”, a subliniat acesta, după ce a votat.

Tăriceanu a adăugat că și-ar fi dorit ca această campanie pentru alegerile prezidențiale să fi fost mai mult axată pe programele și obiectivele candidaților.

„Mi-aș fi dorit ca această campanie să fi fost mai mult dedicată dezbaterii programului fiecărui candidat și posibilității pe care cetățenii ar fi trebuit să o aibă pentru a cunoaște ofertele candidaților, profilul lor, punctele importante din program și punctele tari ale candidaților, dar, din păcate, a fost o campanie perturbată în ultimele trei săptămâni de subiecte de cu totul și cu totul altă natură”, a mai spus Tăriceanu.

Călin Popescu-Tăriceanu a votat duminică dimineață la Clubul Școlar Sportiv nr. 5 din Capitală. Acesta a venit la secția de votare împreună cu soția sa, dar și cu colegii Radu Stroe, Daniel Chițoiu, Andrei Gerea și Cristian David.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.