Tăriceanu: PNL este un acoperiș pentru PDL

Președintele Partidului Liberal Reformator (PLR), Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că Partidul Național Liberal (PNL) s-a transformat într-un „acoperiș pentru PDL”.

Tăriceanu, care a condus PNL între 2005 și 2009, a declarat, într-o emisiune la Antena 3, că PDL folosește PNL pentru acoperirea „catastrofelor pe care le-a făcut în perioada în care a guvernat România”.

„PNL, așa cum este astăzi el definit, nu este decât un acoperiș pentru PDL și o firmă nouă pe care PDL și-a pus-o ca să poată să fie uitate toate greșelile și toate catastrofele pe care le-a făcut în perioada 2009-2012”, a afirmat Tăriceanu.

El a declarat că are „semnale” de la liberalii „care împărtășesc o mâhnire, o temere, o îngrijorare că rolul se diluează în PNL” că îl susțin.

Călin Popescu-Tăriceanu l-a criticat pe actualul lider liberal, Klaus Iohannis, spunând despre acesta că „nu are nimic în comun cu liberalismul” și că „nu are o identitate politică”.

„El (n.r. — Iohannis) este un om care urmărește cu orice preț să parvină, să parvină politic și pe scara socială, fără îndoială”, a spus Tăriceanu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.