Tarta David, Campion National Rally Sprint

Sambata 15 noiembrie s-a incheiat  ultima etapa din Campionatul National RallySprint  A.C.R.  2014.  La categoria JN1, pilotul baimarean David Tarta in varsta de 12 ani, membru al Clubului Sportiv Xtreme Adventure Baia Mare, a castigat campionatul cu 89 de pucte.

 „Ma bucur foarte mult ca am ajuns campion national, a fost un sezon foarte incarcat, cu multe rezultate bune dar si cu defectiuni tehnice ca in orice sport cu motor. Si in ultima etapa, a 5-a, n-au lipsit peripetiile. In timpul celei de a doua manse mi s-a desfacut surubul care tine caseta de directie si astfel masina a devenit incontrolabila.
Totusi cu timpul obtinut in mansa 1 am reusit sa urc pe podium pe locul 3. Dar peste toate acestea sunt foarte bucuros pentru rezultat si multumesc tuturor celor ce m-au sustinut si au fost alaturi de mine!
In 21-22 noiembrie voi participa la Cupa Muntii Rodnei, inedit… in premiera in Romania… Viteza in Coasta pe macadam… adevarat spectacol automobilistic” a declarat David Tarta.
Dintre baimarenii care au mai participat, Havrila Peter la ON2, a devenit campion national, iar Treger Oszkar vicecampion la ON3.   Iulian Mărcuș s-a clasat pe locul 2 in ultima etapa la ON2.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.