Teatrul Municipal Baia Mare la Festivalul Castanelor 2015!

castane-festivalTeatrul Municipal Baia Mare participă la Festivalul Castanelor 2015, cu trei spectacole, destinate tot atâtor tipuri de public.

Astfel, joi, 24 septembrie, de la ora 19.00, la Sala Studio, va avea loc spectacolul de improvizație „ImproSHOT”, un spectacol pe cât de solicitant pentru actori, pe atât de deconectant pentru spectatori.

Vineri, 25 septembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal, iubitorii genului revistă sunt așteptați la spectacolul „De pe net adunate și-napoi la lume date”. Show-ul Secției Revistă Mihai Maximilian aduce pe scenă o mare parte a trupei băimărene, de la actori la cântăreți, balerini și orchestră, textele pline de umor ale lui Mihai Nae fiind puse în valoare sub bagheta regizoarei Livia Tulbure Gună.

Sâmbătă, de la ora 11.00, în sala Teatrului de Păpuși, cei mici sunt așteptați, alături de părinți și bunici, la spectacolul „Făt Frumos cel Mofturos și un Zmeu întors pe dos” (regia: Mihai Păun), un basm modern, care ne prezintă personaje diferite de cele cu care poveștile clasice ne-au obișnuit, dar foarte amuzante.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Teatrul Municipal revine, cu ocazia Festivalului Castanelor, alături de băimărenii de toate vârstele, după vacanța de vară, într-o stagiune cu multe surprize plăcute pentru iubitorii acestei arte.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.