Tehnologia LG ThinQ, Ce Este Si Ce Beneficii Are Aceasta

Unul din producatorii de top cand vine vorba de produse electronice si electrocasnice, LG este un gigant ce nu necesita introducere. Compania are o oferta foarte bogata de aparate electrocasnice moderne, cu multe functii folositoare, avand printre cele mai moderne si calitative modele de pe piata. In anii recenti, au lansat tehnologii noi, potrivite pentru un aparat electrocasnic din secolul 21, ajutandu-ne sa ne facem viata un pic mai usoara. Acest lucru este posibil prin tehnologiile ThinQ, despre care vom vorbi in cele ce urmeaza.

Reunite sub o initiativa a LG ce incearca sa introduca aparatele electrocasnice inteligente in casele noastre, functiile ThinQ au mai multe optiuni pentru noi, iar mai jos avem mai multe exemple in care le puteti folosi. Iar daca nu sunteti siguri care sunt cele mai bune aparate frigorifice inteligente de la LG, va recomand sa cititi acest articol de pe Reviewuri.com.

Controlul frigiderului, de la distanta

Utilizati aplicatia LG ThinQ, pentru a va conecta la frigiderul dumneavoastra, si pentru a-i modifica temperatura la nevoie. De exemplu, puteti sa faceti acest lucru inainte sa plecati de la serviciu, astfel incat atunci cand ajungeti acasa sa aveti bauturi foarte reci la dispozitie. Optiuni suplimentare pentru frigidere include si optiunea de Sleep, ce va ajuta sa economisiti energie. Acest lucru se poate face si automat, activand functia Smart Grid.

Moduri speciale de utilizare

Electrocasnicele ce au integrata tehnologia LG ThinQ pot fi setate in moduri diferite, pentr a economisi energie sau pentru a va oferi ce aveti nevoie cand chiar sunteti acasa. Printre acestea aveti optiuni cum ar fi Vacanta, Plecat, Acasa sau Placut. Un aspirator poate sa faca galagie si treaba atunci cand nu sunteti acasa, iar un purificator va porni si va asigura aer curat doar atunci cand este cineva prezent sa se bucure de rezultate.

Puneti intrebari, si veti primi raspunsuri

Unul din lucrurile posibile atunci cand aveti un televizor ce are aceasta tehnologie incorporata, este sa vorbiti cu el. Va poate raspunde, ca un fel de asistent personal, ce va spune daca aveti nevoie de o haina groasa cand iesiti afara, care e programul TV, etc.

Pre-incalziti cuptorul de la distanta

Daca cumparati o pizza congelata si va lasa gura apa cand va ganditi ce bine o sa mancati cand ajungeti acasa, puteti sa porniti cuptorul prin aplicatie, pentru a pre-incalzi interiorul. Pizza poate fi gata intr-un timp scurt, dupa ce ajungeti acasa si o puneti in cuptor, fara sa mai trebuiasca sa asteptati pre-incalzirea sa.

Partajati cu usurinta

Orice poza facuta cu telefonul, poate fi trimisa spre televizor si aratata celor apropiati, folosind doar comenzi vocale in acest scop.

Aspiratoare robot ce nu va stau in drum

Le puteti porni doar cand nu sunteti acasa, isi vor face treaba si veti gasi o casa curata la intoarcere. Nu va trebui sa le suportati zgomotul sau sa impiedicati de ele.

Acesta este doar inceputul

Acestea sunt doar cateva exemple, de lucruri ce se pot face cu ajutorul aparatelor electrocasnice inteligente de la LG. Sistemul este unul destul de flexibil, astfel incat puteti sa inventati feluri noi in care sa-l folositi.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.