Tenis: Simona Halep – ”Am avut două săptămâni incredibile” la Roland Garros

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că a avut două săptămâni incredibile la Paris, unde a jucat sâmbătă prima sa finală de Mare Șlem, la Roland Garros, pierdută în fața rusoaicei Maria Șarapova.

”Am avut două săptămâni incredibile aici, un turneu incredibil, am jucat cel mai bun tenis al meu. Mă bucur că ați venit și m-ați susținut la fiecare meci pe care l-am disputat. Vreau să vă mulțumesc tuturor, dar mai ales românilor din tribune. Știu că multă lume din România mă urmărește în acest moment, vă mulțumesc pentru susținere”, a spus Simona către spectatori, imediat după încheierea finalei, câștigată de Șarapova cu 6-4, 6-7 (5), 6-4.

”Echipa, familia, prietenii au făcut o treabă minunată în timpul turneului, împreună am făcut lucruri deosebite. A fost prima finală, sper să nu fie și ultima. Le mulțumesc părinților mei, îi iubesc. A fost prima mea finală, nu știu să exprim ceea ce simt. Vă mulțumesc și vă iubesc”, a mai spus românca de 22 de ani, care de luni va deveni numărul trei mondial.

Simona Halep a mulțumit spectatorilor și în limba franceză, spunând că dorește să revină cât mai curând la Paris.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.