Tentativă de mituire a inspectorilor antifraudă fiscală

anaf-frauda-antifrauda-evaziune-acteMiercuri, 19 noiembrie 2014, un bărbat cu cetăţenie chineză a încercat să mituiască doi inspectori ai Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, care constataseră nereguli în activitatea comercială a firmei sale din Dragonul Roşu. Inspectorii antifraudă fiscală au semnalat tentativa de mituire procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul București, iar în data de 20.11.2014, cetăţeanul chinez a fost surprins în flagrant în timp ce oferea suma de 4.200 lei. Parchetul de pe lângă Tribunalul București a dispus măsura reținerii sale pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Atitudinea corectă a inspectorilor antifraudă fiscală confirmă atât integritatea acestora, cât şi standardele profesionale şi morale pe care se bazează Direcţia generală antifraudă fiscală, structură recent înfiinţată şi operaţionalizată în decembrie 2013.

Acţiunea de flagrant şi de documentare a infracţiunii a fost realizată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi lucrători ai Serviciului de Investigare a Fraudelor – DGPMB, cu sprijinul Serviciului Român de Informaţii.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.