Teodor Ardelean a primit titlului de Comandor al Ordinului Militar de România

tttPrefectul judetului Maramures Anton Rohian a participat  la inmanarea titlului de Comandor al Ordinului Militar de România directorului Bibliotecii Judetene „Petre Dulfu” Baia Mare.

Evenimentul a avut loc in Sala de conferinţe a Bibliotecii Judetene. Prin atribuirea acestei distinctii presedintele Ordinului Militar de Romania col. (r) dr. ing. Adrian Constantin a subliniat ca se rasplateste senioritatea academica a prof. dr. Teodor Ardelean.
Este primul titlu de acest fel conferit unui maramuresean. Cu aceasta ocazie prefectul Anton Rohian a tinut sa-l felicite de Teodor Ardelean pentru inca o distinctie binemeritata: „Faptul că Teodor Ardelean este primul maramureşean, naturalizat, căruia i se acordă titlul de „Membru de onoare în Grad de comandor” al Ordinului Militar din România nu este întâmplător. Este încă un titlu care îi încununează activitatea si care îl onorează în primul rând pe el, dar în egală măsură onorează Maramureşul.

Iar pentru acest fapt, în calitate de prefect al judeţului Maramureş şi în numele tuturor maramureşenilor, îmi permit să vă spun domnilor, că aţi ales înţelept. ” – a spus prefectul Anton Rohian.
Domnia sa i-a inmanat lui Teodor Ardelean o carte si un cos de flori, insotite de urarea ” La multi ani”, avand in vedere ca peste cateva zile isi aniverseaza ziua de nastere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.