Termen nou în procesul primarului Cătălin Cherecheș. Martorul DNA, Claudiu Orha infirmă teza acuzării

Astăzi la Tribunalul Cluj Napoca are loc un nou termen în procesul pe fond al primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș. În fața instanței au fost citați patru martori, fiind prezenți doar doi dintre ei.

Martorul DNA, Claudiu Orha infirmă teza acuzării, respectiv că Șpan a trimis o sumă de bani lui Cătălin Cherecheș, prin intermediul lui Czigler și Annamaria Somay.

Primul audiat la termenul de astăzi a fost Claudiu Orha, fost angajat al trustului de presă patronat de denunțătorul Cristian Șpan.

„Eram acasă la Șpan, în Satul Nou de Jos. Îl ajutăm pe Șpan să facă un ponton la iazul pe care și l-a construit. A venit colega mea Erika, iar Șpan a intrat în casă. Eu am rămas afară cu ea. La întoarcere, Șpan i-a dat un plic. Nu știu ce conținea acel plic, era înfășurat. (…) Nu îmi aduc aminte să îi fi spus Șpan colegei mele să ducă plicul la cineva anume. La întâlnirea dintre Șpan și Erika am fost doar eu prezent, Florin Darida aflându-se la 10-15 metri de noi, în curte ( …) Drept de semnătură la bancă aveau doar Șpan și Cristina Petruț, contabila. Erika nu a avut drept de semnătură”, a spus Claudiu Orha în fața judecătorului de la Tribunalul Cluj.

Actualizare 1:

Fostul președinte al FCM Baia Mare, Radu Țolaș a depus la dosar înscrisuri care dovedesc că denunțătorul îi cerea bani împrumut primarului Cătălin Cherecheș. Aceleași înscrisuri dovedesc că denunțătorul Șpan îl trimitea pe Radu Țolaș la primarul Cătălin Cherecheș pentru a lua bani împrumut pentru buna funcționare a echipei de fotbal.

Știre în curs de actualizare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.