Test logico-psihologic: Încercați să ghiciți de ce fată este îndrăgostit tipul din imagine

Uneori oamenilor le este foarte greu, indiferent de sex, să facă primul pas când vine vorba de a-și arăta emoțiile. Asta deoarece nu sunt siguri că simpatiile sunt reciproce, mai ales când le place de cineva.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna februarie

Acest test logico-psihologic simplu îţi arată, pe baza limbajului corporal, dacă cineva te place. Testează-ți capacitatea de a citi gesturile altora și rezolvă un puzzle interesant, din care vei învăța cum să citești semnele non-verbale.

Aruncă o privire la poză și află pentru care dintre cele trei fete are o simpatie deosebită tânărul care se află în compania lor. Privește cu atenție la fotografie. Iată un mic ajutor – răspunsul se află în detalii.

După cum afirmă Alan Pease în cartea sa „Limbajul corpului”, există multe semne care dezvăluie atracția ascunsă a unui bărbat pentru o femeie. Și în timp ce unele dintre aceste gesturi, cum ar fi pupilele dilatate sau braţele în şolduri, sunt ușor de observat atunci când comunici față în față, recunoașterea interesului pentru o anumită fată, atunci când bărbatul se află în compania a mai multor persoane de sex feminin, este puțin mai dificil de observat.

Răspunsul este mai simplu decât îți poți imagina. Citește-l sub această imagine.

Test: de ce fată este îndrăgostit tânărul din imagine

Soluția testului constă în limbajul corpului și pantofii băiatului, care sunt îndreptați doar către una dintre fete. Potrivit lui Alan Pease, poziția acestei părți a corpului, picioarelor sau pantofilor unui bărbat indică de obicei femeia de care el este cel mai interesat în acel moment.

Se pare că atunci când unui bărbat îi place o femeie, el își întoarce inconștient corpul în direcția ei sau își îndreaptă piciorare în direcția respectivei. În acest caz, fata este marcată în imaginea cu numărul trei.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.