Testul care îţi arată cât de sănătos eşti. Durează doar 30 de secunde

Testul care îţi arată cât de sănătos eşti. Durează doar 30 de secunde

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

Te încurci în tabelele care calculează greutatea ideală? Avem pentru tine un test extrem de simplu pe care îl poți folosi la tine acasă pentru a verifica dacă ai o greutate normală.

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Indicele de masă corporală nu mai este singura modalitate de a verifica sănătatea cuiva. Ultimele cercetări au arătat ca o treime din copiii care au un index de masă corporală normal au risc de a dezvolta o boală din cauza obezității.

Există un test simplu, fără ajutorul cântarului sau metrului care te poate ajuta să afli dacă prezinți riscuri de sănătate pe viitor.

Ai nevoie de o panglică sau o sfoară pe care o vei folosi pentru a-ti măsura înalțimea. Întinde-o pe lângă corp și tai-o exact deasupra capului. Ia-o apoi și unește-i capetele. Încearcă să înnozi panglica/sfoara nou formată în jurul taliei.

Dacă poți înnoda cu ușurință sfoara/panglica nu ai de ce să-ți faci griji, ești o persoană sănătoasă, cu o greutate normală raportată la înalțimea ta.

Daca nu poți înnoda sau nu poți atinge capetele panglicii/sforii noi formate ar trebui să consulți un medic nutriționist pentru a-ți stablili tratamentul, dieta și exercițiile pentru a elimina kilogramele în plus.sursa
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.