Testul DETALIILOR: Vezi cât este de pură inima ta

Există ceva în mintea noastră care ne face să dăm atenție detaliilor și asta dezvăluie adevăratul caracter al fiecăruia dintre noi.

Fă-ți acest test și citește despre primul lucru ce ți-a atras atenția la imaginea de mai sus, pentru a vedea cât este de pură inima ta.

1. Dacă ai văzut prima oară stâlpii, ai o inimă pură

Contrar credințelor populare, există foarte mulți oameni pe lume care au inima pură. Tu te afli printre cei inocenți, sinceri, puri și frumoși. Ochii tăi se concentrează mai degrabă pe lucrurile bune din lume decât pe cele rele și încerci mereu să faci tot ceea ce este mai bine pentru cei din jur, de aceea ești considerată o persoană deosebită. Lumea este mai bogată cu oameni ca tine.

2. Dacă prima oară ai văzut femeia, ai inima oarecum pură

Viața este mult mai amuzantă când faci față realității, chiar dacă se presupune că trebuie să vezi doar ceea ce vrei să vezi, iar tu știi cum să te bucuri de viață. Lucrurile frumoase de pe lume și dorințele ascunse îți captează atenția, dar locul de muncă, educația, știrile și viața socială sunt plăcerile tale nevinovate.

3. Dacă ai văzut prima oară tabla de șah, ai o inimă bună

Ești bună la suflet, dar multă lume profită de pe urma acestui lucru. Ai simțul dreptății dezvoltat, însă te retragi dacă situația devine prea dificilă și îi lași pe apărătorii legii să facă ordine. De cele mai multe ori nu dai atenție detaliilor și lași lucrurile irelevante deoparte sau le rezolvi rapid, ca să scapi de o grijă. Ți-ai risca până și viața ca să îi salvezi pe cei dragi din situațiile dificile și ești mereu disponibilă să ajuți pe cine are nevoie de sprijin, motiv pentru care ești considerată nemaipomenită.

Sursa: feminis.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.