Testul IQ care a înnebunit internetul. Cum poți afla dacă ai o minte sclipitoare? Creează patru triunghiuri printr-o singură mutare a unui băț de chibrit

Un simplu test a reușit să provoace vâlvă pe internet. Utilizatorii rețelelor de socializare au încercat să descopere dacă au o minte sclipitoare.

Testul IQ care a înnebunit internetul. Provocarea de logică le demonstrează celor care o rezolvă că au un IQ ridicat. În imagini sunt desenate două triunghiuri perfecte.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna februarie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Românii care acceptă provocara au posiblitatea de a muta un singur băț pentru a forma patru pătrate. Iată unde stă ascuns totul. Iată în imaginile de mai jos cum se rezolva problema de logică.

Imaginea inițială:

Răspuns:

Coeficient de inteligență sau IQ (în original, acronimul expresiei intelligence quotient,) reprezintă un concept și un scor derivat din diferite teste standardizate prin care se încearcă măsurarea inteligenței. Coeficientul mediu de inteligenta al unui om este 100. Cel mai mare factor IQ cunoscut astăzi al unui om depaseste 240.

William Stern a definit inteligența ca aptitudinea generală a individului de a-și adapta conștient gândirea unor cerințe noi: ea este capacitatea spirituală de adaptare generală la noile cerinte și condiții ale vieții.

Primele teste psihometrice de măsurare a inteligenței au fost puse la punct de Alfred Binet⁠(fr) la începutul secolului al XX-lea.

Fiecare om se naste cu un potential de inteligenta mostenit genetic de la predecesorii sai. Este vorba despre inteligenta nativa, denumita si inteligenta fluida. Acesta se masoara prin teste de inteligenta non-verbale care presupun operarea cu imagini si simboluri abstracte, fara utilizarea conceptelor verbale.

Activitati care solicita inteligenta nativa:

Completarea de puzzle-uri
Completarea unei serii de imagini sau de numere
Identificarea unui pattern (o structura logica) intr-un ansamblu de elemente

Inteligenta fluida este destul de stabila in timp si este poate cea mai importanta componenta a inteligentei totale, avand o contributie semnificativa in performanta generala a persoanei.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.