Ți se vede acest tendon la mână? Vezi ce arată asta despre tine! Cu siguranță nu te-ai fi așteptat.video

Ți se vede acest tendon la mână? Vezi ce arată asta despre tine! Cu siguranță nu te-ai fi așteptat.video

Recent, pe internet a apărut un nou test care a devenit viral în toată lumea. Tot ce ai de făcut este să privești atent mâna pe care ai flexat-o și să observi dacă tendonul iese în evidență sau nu. Ce arată acest lucru despre tine?

Acesta este poate cel mai simplu și rapid test care face senzație pe internet în ultima perioadă. Tot ce ai de făcut este să flexezi mâna și să vezi dacă ți se evidențiază tendonul din zona palmei.

Se pare că doar 10-15% dintre oameni nu prezintă acest semn măcar la una dintre mâini. Cine nu prezintă acest tendon înseamnă că are un corp mai evoluat decât ceilalți oameni. Probabil că peste sute de ani, acesta va dispărea cu desăvârșire.

Chiar dacă existența acestui tendon nu este esențială și nu afectează forța brațului, medicii au găsit o întrebuințare perfectă: îl scot și îl folosesc pentru pacienții care au nevoie de reconstrucție facială.

Specialiștii spun că tendonul provine de la strămoșii noștri de demult și este o adaptare a corpului uman la condițiile mediului de acum mii de ani, ce astăzi nu ne mai este de folos. Maimuțele sau alte primate, în schimb, prezintă acest tendon, fiindcă le ajută la deplasarea în copaci. Interesant, nu?

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.