Ţigări de contrabandă confiscate la frontiera de nord

Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat 15.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 132.600 lei, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere.

În data de 2 decembrie a.c., poliţiştii de frontieră de la Sectorul PF Sighetu Marmaţiei, în baza unui telefon anonim primit la dispeceratul sectorului privind o autoutilitară în care se află ţigări de provenienţă ucraineană, au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei.

Astfel, în jurul orei 11.30, lucrătorii noştri au descoperit autoutilitara în cauză într-o parcare de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei.

În aceasta se observau mai multe colete voluminoase ce conţineau ţigări, fapt pentru care maşina a fost dusă la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

Cu această ocazie în autoutilitară au fost descoperite 30 de colete care conţineau 15.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 132.600 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar maşina a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

În prezent se efectuează verificări în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.