ŢIGĂRI DE CONTRABANDĂ ÎN VALOARE DE PESTE 150.000 DE LEI, CONFISCATE DE POLIŢIŞTI

Polițiștii din Suceava au depistat un conducător auto din Arad, care transporta în autoturism și în bagajele personale peste 50.000 de țigarete, a căror valoare depășește 150.000 de lei. Bunurile accizabile și autovehicul au fost indisponibilizate.

Astăzi, 11 mai a.c., pe DN17A, pe raza comunei Sucevița, polițiștii din Suceava au oprit, pentru control, un autoturism care transporta țigarete.

În urma verificărilor efectuate, în autovehicul și în bagajele personale ale șoferului au fost descoperite 50.400 de ţigarete, provenite din Ucraina, în valoare de aproximativ 157.500 de lei.

La momentul controlului, conducătorul auto, de 37 de ani, din județul Arad, nu a putut să prezinte documente justificative legale pentru produsele accizabile transportate.

Ţigările de contrabandă au fost ridicate în vederea confiscării, fiind dispusă și măsura indisponibilizării autoturismului.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale, sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, în forma calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.