Tigări de provenienţă ucraineană ascunse printre componente de mobilier, transportate într-un TIR – VIDEO

tigari cu tirulPoliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit aproximativ 25.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană ascunse  printre componente de mobilier transportate într-un TIR condus de un cetăţean român.

Ţigările în valoare de 222.000 lei au fost confiscate iar şoferul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Azi noapte, în jurul orei 01.00, un echipaj al poliţiei de frontieră de la Sectorul PF Sighetu Marmaţiei, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei, un tir marca Iveco, condus de cetăţeanul român Ioan O., de 52 de ani, domiciliat pe raza jud. Cluj.

Din actele prezentate la control de către conducătorul auto reieşea faptul că acesta transporta componente de mobilier.

Având suspiciuni cu privire la marfa transportată, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit în semiremorca autotrenului, ocazie cu care au fost descoperite, printre marfa transportată, mai multe colete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

TIR-ul, conducătorul auto şi ţigările au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, unde s-a procedat la inventarierea coletelor rezultând cantitatea de 24.930 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Conducătorul auto este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 222.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată, tir-ul şi remorca acestuia au fost indisponibilizate la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.