Ţigări în valoare de 60.000 lei confiscate de către poliţiştii de frontieră

Gramada de tigariŢigări în valoare de 60.000 lei confiscate de către poliţiştii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit și ridicat în vederea confiscării, în  PTF Siret şi la frontiera verde, cantitatea de 6.550 pachete ţigări de proveniență ucraineană, în valoare de 60.000 lei.

Ieri, 22 august, în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, jud. Suceava, s-a prezentat, pentru a intra în România, cetățeanul ucrainean Artur B., în vârstă de 20 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes, cu număr de înmatriculare specific Poloniei.

La controlul efectuat de către echipa comună formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali s-a constatat că în spatele banchetei autoturismului se află un locaş special amenajat în care sunt ţigări, fapt pentru care a fost efectuat un control amănunţit.

Astfel, au fost descoperite 550 pachete ţigări de provenienţă ucraineană pe care bărbatul a încercat să le introducă ilegal în ţară.

Drept urmare, ţigările în valoare de aproximativ 700 lei au fost ridicate în vederea confiscării, maşina în valoare de 18.000 lei a fost reţinută, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6.000 lei.

Totodată, în ultimele 48 de ore, la nivelul ITPF Sighetu Marmaţiei, poliţiştii de frontieră au descoperit în apropierea frontierei de stat, pe timpul misiunilor de supraveghere, cantitatea de 6.000 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Marfa, în valoare de 53.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, în continuare sunt efectuate cercetări pentru documentarea activităţii infracţionale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.