Tone Tiselj:Proiectul HCM Baia Mare, reprezintă „cea mai mare provocare profesională” din viaţa sa

tojeHCM Baia Mare s-a reunit sub bagheta unui nou antrenor, Tone Tiselj. Câştigător de două ori al Ligii Campionilor cu Krim Mercator Ljubljana, slovenul a semnat cu campioana României un contract până în luna iunie 2017. Acesta a mărturisit că a fost captivat de proiectul HCM Baia Mare, care reprezintă „cea mai mare provocare profesională” din viaţa sa.

HCM Baia Mare a revenit din vacanţa prilejuită de sărbătorile de iarnă sâmbătă, 3 ianuarie, reunindu-se cu un nou antrenor la cârmă: „Am ales să vin la HCM Baia Mare pentru că acest proiect reprezintă cea mai mare provocare din viaţa mea. Există un proiect bun la această echipă, suficient de interesant cât să mă aducă prima oară în România”, a declarat Tone Tiselj.

Slovenul a antrenat de-a lungul timpului echipe de top din handbalul european, cele mai  importante succese obţinându-le cu Krim Mercator Ljubljana, echipă cu care a câştigat Liga Campionilor în 2001 şi 2003. „HCM Baia Mare este un proiect nou, iar eu iubesc provocările. Iar cea mai mare provocare lansată pentru mine de HCM este să fac aceste jucătoare extraordinare să formeze o echipă. Nu e ceva uşor de obţinut”, a spus noul tehnician al băimărencelor.

Dacă Tone Tiselj preia echipa de pe primul loc în Liga Naţională, confruntările europene le va aborda cu zero puncte în clasament. „De obicei nu mă uit prea departe în viitor, prefer să iau lucrurile pas cu pas.  Întâi ne aşteaptă meciurile din Liga Naţională şi din Cupa României, apoi vine întâlnirea cu Savenhof – acesta este cel mai important meci din Liga Campionilor. Situaţia nu e desigur aşa cum ne-am fi dorit, avem zero puncte. Dar cel mai important pentru mine este să simt echipa, să unesc jucătoarele, să jucăm mai bine – acestea sunt lucrurile cele mai importante. Dar totul este posibil”, a considerat antrenorul campioanei României.

Slovenul a semnat cu HCM Baia Mare un contract până în luna iunie 2017. Grega Karpan va fi antrenorul secund al echipei băimărene, cei doi lucrând împreună la Krim.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.