TOP 5 idei de coșuri cadou memorabile pentru colegii de birou

Un cadou ales cu minuțiozitate pentru cineva întotdeauna va trezi emoții pozitive atât persoanei care a pregătit cadoul, cât și celui care a primit darul. Cele mai bune cadouri pot apropia relațiile umane, fiind un motiv suplimentar de a celebra o anumită ocazie. Întrucât fiecare detaliu contează pentru a emoționa, este important să fii creativ și atent la alegerea conținutului unui cadou.

Iată top 5 idei de coșuri de cadou memorabile:

  • Un coș ce conține diverse obiecte esențiale pentru birou

Acel coleg sau colegă ce împrumută întotdeauna pixul sau stickerele de la tine, se va bucura de un gift box cu elemente esențiale pentru birou. În acest coș poți pune diverse stilouri, creioane, carnete de diverse

dimensiuni, hârtie pentru notițe, elemente de decor pentru birou și alte detalii pe care le consideri importante pentru lucrul la birou.

  • Un coș aromat cu produse pentru SPA

Câteva măști faciale, o lumânare parfumată, un scrub sau cremă de corp pot fi elementele perfecte pentru a surprinde colegii printr-un coș de cadou. Aceste produse sunt universale și pot fi folosite atât de către femei, cât și de bărbați. În plus, aroma unui gift box cu produse pentru SPA va fi perfectă pentru a cuceri persoana căruia îi este destinat cadoul. În cazul în care știi aromele preferate de către coleg sau colegă și vei alege produsele în funcție de preferințele persoanei care va recepționa darul, atunci o doză suplimentară de emoții va fi garantată atât pentru tine, cât și pentru destinatar.

  • Coșul dulce – cu multiple tipuri de ciocolată

Dulciurile sunt un dar perfect și potrivit pentru multiple ocazii. Atunci când vei alege ciocolate pentru colegi, fii sigur că acestea vor fi apreciate și vei reuși să ridici nivelul de endorfină în echipă. Astfel, poți alege un coș cadou de la Boutiquecadeaux.ro cu cele mai variate conținuturi, în funcție de preferințe sau ocazie.

  • Un coș de cadou eco și prietenos mediului

Produsele eco-friendly sunt mai mult decât un trend al vremurilor în care trăim, acestea sunt o declarație de responsabilitate pentru mediu și planeta care ne adăpostește. Există numeroase detalii confecționate din plastic reciclat sau materiale naturale care sunt mai puțin nocive sau pot fi reutilizabile. Spre exemplu, poți completa un gift box eco, având produse de igienă sustenabile, precum periuță din bambus, burete natural din lufă pastă de dinți fără coloranți artificiali sau parabeni, precum și săpun artizanal natural ambalat în cutie de carton sau lipsit de ambalaj. 

  • Un coș pentru relaxare și meditație

Fiecare membru al echipei tale are nevoie de relaxare după o zi de lucru la birou și tu poți contribui cu un coș cadou ce conține produse care vor ajuta destinatarul să se relaxeze. Iată câteva exemple de asemenea produse: sare de mare, scrub pentru corp, aromatizator pentru încăperi. 

Așadar, asamblarea unui coș de cadou poate deveni un proces plăcut și relaxant după ce ai ales și ai achiziționat produsele potrivite pentru colegii tăi. Fie că aveți o aniversare la birou sau o zi de naștere, gift boxul întotdeauna va fi o idee minunată pentru a surprinde colegul sau colega.Sursa foto: Unsplash.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.