Top 5 metode de a supraveghea eficient activitatea copiilor

Siguranţa copiilor este un element primordial într-o lume în care întâmpinăm pericole la orice pas.

Tehnologia modernă poate fi folosită în scopul de a monitoriza activitatea copilului tău sau de a-l localiza. Aşadar, pentru a te asigura că este în siguranţă, mai jos voi detalia 5 metode de a supraveghea activitatea copilului tău:

  1. Monitorizează copilul cu o cameră de supraveghere eficientă

 In magazinul online SEKU vei gasi o multitudine de variante, dintre care o poti alege pe cea mai potrivita nevoilor tale. Indiferent dacă sunteţi în cealaltă cameră sau la serviciu, prin internet, cu ajutorul acestor camere de supraveghere, veţi reuşi să urmăriţi activitatea copilului şi să fiţi notificat în timp real. Este soluţia ideală pentru părinţii care vor să ştie ce se întâmplă cu copilul lor.

Cu toţii ştim că siguranţa familiei este foarte importantă, de aceea o supraveghere atentă la o vârstă fragedă vă poate scăpa de o mulţime de probleme.

  1. Supraveghează copilul cu o cameră IP

Puteţi achiziţiona camere IP la diferite preţuri şi puteţi verifica de la distanţă dacă copilul dumneavoastră doarme sau dacă întampină anumite probleme. Puteţi folosi o aplicaţie de IOS precum Baby Monitor for IP Camera, care vă poate fi de mare ajutor pentru a supraveghea activitatea copilului.

  1. Monitorizează activitatea copiilor pe calculator

Majoritatea copiilor sunt acaparaţi de tehnologia modernă şi sunt dependenţi de gadgeturi precum telefoane mobile, tablete si laptopuri.  Părinţii au senzaţia de multe ori că sunt depăşiţi de situaţie şi apelează la mijloace eficiente de supraveghere a copiilor.

Această modalitate de supaveghere online a copiilor poartă numele de Windows Live Family Safety şi te ajută sa verifici activitatea copilului de pe calculator. Fie că este vorba de aplicaţiile pe care le instalează sau de website-urile pe care le vizitează, dacă sunt desfăşurate de pe un calculator, veţi primi un raport pentru ele.

  1. Poţi verifica deplasările copilului tău

Cel mai potrivit dispozitiv de verificare a locaţiei este un smartphone, aşadar un telefon este procedura cea mai potrivită pentru a verifica locurile pe care le vizitează copilul tău.

Indiferent de ce telefon i-ai achiziţionat, cu ajutorul unei aplicaţii de GPS, îl poţi localiza cu uşurinţă şi îţi poate oferi o evidenţă clară a traseului pe care l-a parcurs copilul tău.

  1. Aplicaţia Dinner Time Plus

Cu ajutorul acestei aplicaţii, poţi vedea în timp real ce site-uri accesează copilul tău.

Aşadar, datorită acestei aplicaţii, poţi gestiona activitatea lui în timp real.

Acestea sunt soluţiile cele mai eficiente în supravegherea atentă a copiilor tăi şi modalităţile prin care poţi controla activitatea acestora.

Aceste mijloace de supraveghere îţi oferă siguranţa de care ai nevoie pentru ca tu să poţi fi conectat în premanenţă cu traseul pe care îl parcurge copilul tău.

În concluzie, fie că vorbim de copii la vârste fragede sau chiar de adolescenţi, siguranţa este un element important pentru părinţi, de aceea toate aceste metode te vor ajuta să ţii sub control activitatea copilului, indiferent dacă eşti sau nu departe de casă sau de locul în care se află acesta.

Familia este importantă pentru fiecare dintre noi, aşadar poţi folosi această tehnologie în favoarea ta şi poţi benefica de avantajele ei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.