Top muzică/ Meghan Trainor, pe primul loc în Top Hot 100 Billboard

Meghan Trainor rămâne pe primul loc în Top Hot 100 Billboard din această săptămână cu hitul ei „All About That Bass”, dedicat tinerelor care se simt bine în pielea lor, chiar dacă nu au corpuri de top model.

Pe numele său complet Meghan Elizabeth Trainor, solista americană în vârstă de 21 de ani își compune și produce singură muzica. Ea a devenit celebră odată ce piesa sa „All About That Bass” s-a plasat pe primul loc în clasamentele americane de profil. Această piesă face parte de pe EP-ul „Title”. Piesa „All About The Bass” se află de 10 săptămâni în Top Hot 100.

Pe locul doi în topul Billboard se plasează vedeta country Taylor Swift, 24 de ani, cu piesa dance „Shake It Off”, primul extras pe single de pe albumul „1989” ce va fi lansat la 27 octombrie.

Această piesă se află de 4 săptămâni în top și și-a păstrat poziția secundă ocupată de săptămâna trecută.

Locul trei, în staționare față de săptămâna trecută, este ocupat de Nicki Minaj cu piesa „Anaconda” de pe albumul „The Pinkprint”.

Pozițiile patru și cinci sunt ocupate în ordine de rapperița australiană Iggy Azalea Featuring Rita Ora cu piesa „Black Widow” (de pe albumul său de debut The New Classic) și respectiv Jessie J, Ariana Grande & Nicki Minaj cu piesa „Bang Bang” de pe albumul „Sweet Talker” (cel de-al treilea album al lui Jessie J).

Piesa lui Iggy Azalea Featuring Rita Ora se află de 11 săptămâni în Top Hot 100 și a urcat o poziție în această săptămână, iar piesa „Bang Bang” a coborât de pe locul patru la sfârșitul celei de-a 7-a săptămâni în top.

Topul Hot 100 Billboard desemnează cele mai populare melodii din orice gen muzical, în funcție de audiența și numărul de difuzări radiofonice, de vânzări și de descărcări de pe site-urile de specialitate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.