Toți românii care lucrează în străinătate VOR PRIMI 500 de EURO pe LUNĂ din România!

tanar-la-munca-2203-300x336Tinerii care muncesc în afara ţării ar putea câştiga bani frumoşi dacă se întorc acasă să muncească. Toţi cei cu vârste sub 35 de ani vor putea câştiga 500 de euro, pe lângă salariu, dacă se angajează în România.

Concret, de săptămâna viitoare va intra în dezbatere o iniţiativă legislativă la care muncesc mai mulţi aleşi, act normativ care, dacă va fi adoptat, ar aduce mulţi tineri ce muncesc peste hotarele ţării înapoi acasă. Aleşii vor ca fiecare tânăr care are până în 35 de ani şi care lucrează acum în afara României să primească lunar, timp de un an, câte 500 de euro. Aceştia nu trebuie neapărat să fie angajaţi undeva, ci pur şi simplu să muncească chiar şi în propria gospodărie, asta pentru cei care locuiesc în mediul rural.

“Avem nevoie de specialişti”

“Avem nevoie de forţă de muncă în ţară, mai ales de specialişti. Ne pleacă medicii, profesorii, inginerii, ITiştii şi chiar muncitorii simpli, în special tineri, căci nu sunt plătiţi aşa cum trebuie aici, în ţară. Vrem să-i stimulăm cumva să îşi pună în valoare capacitatea aici, nu peste hotare. Un an, am putea să-i stimulăm să ia mai mulţi bani, chiar decât câştigă acum în afara ţării. Sunt convins că în această perioadă de timp, oamenii îşi vor face un rost aici, acasă”, a declarat, pentru Libertatea, senatorul UNPR Constantin Popa, unul dintre iniţiatorii legii.

Mai mult, alesul spune că s-ar putea găsi destul de uşor bani pentru a-i recompensa pe cei care vin înapoi acasă la muncă, fără a fi nevoie de fonduri în plus de la bugetul statului. Alesul este de părere că o scumpire cu 0,05 lei a ţigărilor, a alcoolului, a produselor de tip fastfood şi a băuturilor carbogazoase ar aduce milioane de euro. Aceşti bani ar fi depuşi într-un fond de solidaritate, din care să fie plătiţi cei care se întorc acasă la muncă.

Loading...

5 COMENTARII

  1. Idea nu este rea dar dupa ce esti stabilit in strainatete sa ma intorc acasa doar pentru un an in care sunt 500 de euro in plus peste salar ii greu sa accepti asa ceva foar dupa un an o sa plecam de unde am venit!!!

  2. iara fraieru care a ramas acasa sa lucreze pt 700 lei si sa plateasca impozite si cas la.stat.sa lucreze mai departe pt 700 lei.ba sunteti TAMPITI DE TOT.tot la cei ce au sa le dati.dati ma la omu de rand care va tine tara in spate.nu la cei ce s-au umplut de bani si nau dat un leu la stat.

  3. ba santem o tara de Prosti.adica eu care tin tara in spate.ma spetesc pt 700 lei pe luna.platesc dari la stat.sa lucrez mai departe pt 700 lei.oara cei ce s-au umplut de bani prin cele tari.nu au platit 1 leu dari la stat .sa vina.si sa le mai dam 500 euro pe luna.tot din impozitul prostimii care tin tara in spate.sunteti TAMPITI DE TOT.ati scolarizat specialisti pe banii nostrii .pentru straini.de ce nu ii obligati sa semneze un contract cu statul!daca statul le plateste scolarizarea.sa lucreze pt stat pana isi platesc scoala.apoi poa sa plece

  4. Pai dc sa vin in tara sa castig 500 de euro pe luna, cand afara in faci intr-o saptamana. Asta nu e o solutie si in plus e pe termen f. scurt. Se poate mai mult de atat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.