Trafic rutier in conditii de iarna.Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 1 si 4 grade in Maramures

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice din judet este curat si umed. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 15 utilaje si au raspandit 85 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri judetene s-a actionat cu 43 de utilaje si s-au imprastiat 1124 tone de material antiderapant.

Cerul este acoperit, ploua in judet. Vizibilitatea este redusa in trafic, sub 100 de metri, pe DN18 in Pasul Gutai, respectiv in Pasul Prislop, intre km 156 si km 181. Vantul prezinta intensificari temporare pe creste, unde spulbera zapada. Stratul de zapada masura 27 cm la Cavnic, 21 cm la statia meteo Iezer, 19 cm in Pasul Gutai, 18 cm in Baia Borsa,17 cm in Baia Mare, 16 cm la Targu Lapus, 13 cm in Baiut, 5 cm la Ocna Sugatag. Gheata este prezenta la malurile raurilor Cavnic, Iza, Mara, Cisla, Vaser, Ruscova. Curg sloiuri de gheata pe raurile Lapus, Somes si Mara.

Vremea ramane calda. Cerul va fi mai mult noros. Vor cadea precipitatii sub forma de ploaie. In zona montana precipitatiile vor fi mixte. Cantitatile de apa vor depasi local 15-20 l/mp. Vantul va sufla slab, la moderat cu intensificari temporare de 40-45 km/h. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 1 si 4 grade, iar cele minime intre 1 si 3 grade .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.