Traficului rutier pe strada Crișan restricţionat!

crisanAutorităţile administraţiei publice locale au decis restricţionarea traficului rutier pe strada Crișan, în data de 11 aprilie, de la ora 22.00 – până la ora 02.00 în ziua de 12 aprilie 2015. Măsura a fost luată pentru participarea în condiții de siguranță a credincioșilor la Slujba de Înviere,  respectiv de a evita perturbarea și blocarea traficului rutier în zonă.

Conducătorii auto pot alege pentru a se deplasa spre Centrul Vechi următoarele trasee alternative: Piața Izvoare-Strada Carpați-Piaţa Păcii-Strada Andrei Mureşanu-Strada Gheorghe Şincai-Podul Viilor; Strada Cloșca-Strada 1 Mai- Strada Ceahlăului-Strada Vasile Lucaciu. Pentru a ajunge în Centrul Nou pot fi utilizate traseele: Piața Izvoare-Strada Andrei Mureșanu-Strada Gheorghe Șincai; Strada Horea-Strada Pintea Viteazul-Piața Izvoare-Strada Andrei Mureșanu;  Strada Horea-Strada Carpați-Piața Păcii-Strada Teatrului-Strada Gheorghe Şincai.

Angajaţii Direcţiei Poliţiei Locale Baia Mare au luat măsurile necesare pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice în zona lăcașelor de cult, dar şi de monitorizare a circulaţiei rutiere pe perioada desfăşurării slujbei religioase din noaptea de Înviere. După salubrizarea străzii Crișan, traficul rutier va fi reluat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.