Tragedie CUMPLITA: Doi morţi şi cinci răniţi. Imagini înfiorătoare VIDEO

Tragedie CUMPLITA: Doi morţi şi cinci răniţi. Imagini înfiorătoare VIDEO

Un accident foarte grav a avut loc sâmbătă dimineaţă, două persoane şi-au pierdut viaţa, iar cinci au fost rănite,pe DN2 , la ieşirea din localitatea Urziceni.

Un accident rutier deosebit de grav, în care au fost implicate trei autoturisme, s-a produs sâmbătă dimineaţă, pe DN2 Urziceni – Buzău, la ieşirea din Urziceni. Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte cinci au fost rănite. Unul dintre morţi, şoferul unui autoturism Opel, a fost decapitat în urma impactului. Accidentul a avut loc în jurul orei 8.30.

Potrivit evz.ro, în accident au fost implicate trei autoturisme: un autoturism Wolkswagen, urmat de un autoturism Opel, care circulau spre Buzău, şi un microbuz Opel cu număr de Ucraina, care venea din sens opus. Într-o curbă, autoturismul Wolkswagen s-a izbit frontal de microbuz, iar în urma impactului, motorul microbuzul a zburat şi a lovit partea de sus a autoturismului Opel şi capul şoferului.

În urma coliziunii, şoferul maşinii Opel a fost decapitat. Soţia şoferului autoturismului Wolkswagen şi-a pierdut viaţa, în timp ce şoferul din Wolkswagen şi soţia conducătorului auto din Opel au fost răniţi. Cele trei persoane care se aflau în microbuz au fost de asemenea rănite

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.