Tragedie fara margini! 7 copii și doi adulți, morți într-un accident cumplit

Tragedie fara margini! 7 copii și doi adulți, morți într-un accident cumplit

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Anul 2021 a debutat cu o dramă pe șoselele din statul California. Nouă oameni, dintre care șapte copii și doi adulți au murit într-un accident produs în comitatul Fresno.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Impactul a fost atât de violent astfel încât toți cei nouă oameni implicați în accident au murit pe loc. Niciuna dintre victime nu a fost identificată public.

Dramă pe o șosea din California: șapte copii și doi adulți, morți într-un grav accident

Poliția din California a intrat în alertă în prima seară a anului 2021. Agenții au fost trimişi la un accident raportat pe autostrada 33, în jurul orei 20:00, acolo unde au găsit un vehicul Ford – care transporta toţi copiii  ”complet cuprins de flăcări”, a declarat ofiţerul Rory Marks, un purtător de cuvânt al Poliției, conform Los Angeles Times.

Autoritățile prezente la locul tragediei a anunțat că toate victimele au fost declarate decedate la faţa locului. Niciuna nu a fost identificată public.

Din primele date ale anchetei, bazate pe o investigaţie preliminară şi o reconstrucţie bazate pe dovezi fizice la faţa locului, a reieșit că un vehicul Dodge din 2013 condus de un tânăr de 28 de ani dinspre Avenal s-a ciocnit de Fordul din 2007 condus de o femeie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.