TRAGEDIE fără MARGINI. I-a luat cu ea. Doi fraţi au murit la înmormântarea MAMEI! FOTO

TRAGEDIE fără MARGINI. I-a luat cu ea. Doi fraţi au murit la înmormântarea MAMEI! FOTO

Tragedie fără margini sâmbătă dimineață, doi frați au murit intoxicați în casa părintească din Brăila.

Bărbatul și sora lui mai mare au fost găsiți fără suflare în aceeași locuință în care, cu o zi înainte, și-a găsit sfârșitul mama lor.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, și sora lui mai mare, de 56 de ani, au primit o lovitură dură, după ce, vineri, au aflat că mama lor a murit. După ce au depus trupul neînsuflețit la capela bisericii și au obținut actele de deces, frații au înoptat în casa părintească din Brăila.

Oamenii trebuiau ca mâine să-și înmormânteze mama. În această dimineață, un unchi a venit să-i vadă, după ce încercase în repetate rânduri să-i găsească la telefon. Speriat, bărbatul a sunat la 112. Polițiștii l-au găsit pe bărbat zăcând pe un fotoliu, în timp ce sora lui era pe dușumea, lângă aragaz. Din primele cercetări, amândoi au murit intoxicați, informează Obiectiv Vocea Brailei.

Cauza probabilă a decesului ar fi o intoxicare cu monoxid de carbon. Anchetatorii au aflat că, în urmă cu două zile, o firmă autorizată a verificat instalația de gaze. Vecinii susțin că proprietara ar fi eliminat hornul de la centrala termică.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Trupurile fără viață au fost transportate la morgă, unde medicii legiști vor efectua necropsia. Doar atunci anchetatorii vor afla cauzele și împrejurările în care au murit cei doi frați.

sursa:romaniatv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.