TRAGEDIE FARĂ MARGINI! Sunt peste 100 de morți! Pompierii caută CADAVRELE.foto

TRAGEDIE FARĂ MARGINI! Sunt peste 100 de morți! Pompierii caută CADAVRELE.foto

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

126 mineri au murit îngropați de vii într-o mină abandonată de jad din Myanmar, țară unde astfel de accidente se produc mereu.

Cel puțin 126 persoane și-au pierdut viața într-un mod tragic, după ce prăbușirea unui versant i-a îngropat de vii pe minerii care lucrau ilegal într-o mină abandonată de jad din Myanmar.

Minerii lucrau ilegal pentru a extrage jadul din versanții unei mine din Hpakant, o localitate din statul Kachin, potrivit informației publicate de Departamentul Pompierilor. Peste 100 de mineri au murit în Myanmar, într-o mină ilegală de jad

Potrivit datelor oficiale, accidentul a fost înregistrat la ora locală 8:00 și a cuprins toate cele cinci parcele abandonate unde căutătorii de jad lucrau în condiții groaznice.

Bilanțul oficial al deceselor a prezentat 126 de victime, însă pompierii au recuperat doar 26 de trupuri neînsuflețite, astfel că cifra ar putea să fie mult mai mare în realitate, potrivit Digi 24.

Accidentele miniere sunt frecvente în această țară, conform Digi 24. Anul trecut, 54 de oameni au murit în urma unei alunecări de teren de la o mină din Hpakant, la 800 de kilometri de capitala Naypydaw.

Myanmar, numită oficial Republica Uniunea Myanmar, cunoscută în limba română și ca Birmania, este a doua țară ca mărime din Asia de sud-est. Se învecinează cu Republica Populară Chineză la nord, Laos la est, Thailanda la sud-est, Bangladesh la vest și India la nord-vest, cu Marea Andaman la sud și Golful Bengal la sud-vest.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.