Tragedie IMENSA: O MAMA și-a îngropat toți cei 3 copii într-un sicriu: „Nici nu a încă­put pe uşa casei”

cimitir-catelu-586x319Tragedie IMENSA: O MAMA și-a îngropat toți cei 3 copii într-un sicriu: „Nici nu a încă­put pe uşa casei”

Trei copii au fost uciși de propriul lor tată. Mama, care fugise de acasă din cauza bătăilor administrate de soț, se afla la Chișinău în momentul tragediei, scrie Ziarul de Gardă.

Vale­riu, de cinci ani, Oleg, de trei ani, şi Şte­fan, de numai un an şi câteva luni, au fost omorâţi  de pro­priul lor tată. Băr­ba­tul, care a încer­cat să se sinu­cidă, nu-şi neagă vina. Acum acesta este supus exper­ti­zei psi­hia­trice, iar pro­cu­ro­rii spun că pedeapsa cea mai pro­ba­bilă poate fi detenţia pe viaţă.

Cu două săp­tămâni îna­inte de noap­tea tra­ge­diei, Tatiana ple­case la Chi­şi­nău să mun­cească pen­tru a le oferi copi­i­lor con­di­ţii mai bune de viaţă, după ce ani la rând a supor­tat umi­linţă şi vio­lenţă din par­tea soţu­lui.

Des­pre ple­ca­rea sa, Tatiana i-a vor­bit de mai multe ori, dar la mij­loc de iunie, a împru­mu­tat de la o rudă 1000 de lei şi a ple­cat la Chi­şi­nău pen­tru a munci şi a putea lua copiii. Băr­ba­tul, afirmă Tatiana, ar fi rugat-o să se întoarcă, cu pro­mi­siu­nea că nu se va mai atinge de ea, dar de fie­care dată când era beat şi o suna, o ame­ninţa cu moar­tea.

Sâm­bătă femeia îşi aştepta la Chi­şi­nău soţul cu fecio­rii. Puţin peste mie­zul nopţii, toc­mai când aceasta a venit de la muncă, o sală de cere­mo­nii unde făcea curat şi spăla vesela, băr­ba­tul a sunat-o: „El m-a sunat şi eu l-am cunos­cut după voce că era beat. I-am spus că dacă vrea să trăim împre­ună, atunci să ne mutăm la Chi­şi­nău, că eu nu mai pot să mă mai bată, nu mai am puteri. El a înce­put să mă insulte. După dis­cu­ţie nu mă lua som­nul, mă durea inima”. La câteva ore, o vecină i-a trans­mis ves­tea îngro­zi­toare. La patru dimi­neaţa a ple­cat cu pri­mul micro­buz în sat, nu îna­inte ca medi­cii să-i admi­nis­treze cal­mante.

„Am cum­pă­rat un sicriu mare, pen­tru toţi trei, să stea împre­ună. Nici nu a încă­put pe uşa casei. L-am aşe­zat pe prispă, şi pen­tru că erau tăi­aţi la gât şi cur­gea sânge, i-am înmor­mân­tat în ace­eaşi zi, spre seară. Pe urmă toate rudele lui mă învi­nu­iau că i-am înmor­mân­tat mai repede, ca să scap de ei”, spune Tatiana.

sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.