Tragedie în lumea artistică! Pavel Stratan…VIDEO

Interpretul Nelu Stratan, fratele lui Pavel Stratan, s-a stins astăzi din viață în propria casă.  Deocamdată nu se știe cauza decesului. Anunțul a fost făcut de cumnata acestuia pe o rețea de socializare. Artistul avea 51 de ani.

Potrivit Poliției, decesul a fost înregistrat la ora 14:00. Nelu Stratan a fost găsit mort acasă. Se presupune că acesta ar fi suferit un atac de cord.

„Poliția a fost sunată la ora 14:00. Nelu Stratan a fost găsit mort în antreu. Acesta a fost găsit de către prietenul lui. Pe corpul lui Stratan nu au fost identificate semne de moarte violentă. Prietenul victimei a declarat oamenilor legii că în ultima perioadă acesta spunea că are probleme cu inima”, a declarat Natalia Stati. Deocamdată, nu se cunoaște cauza decesului. Un prieten al interpretului le-a declarat oamenilor legii că în ultima perioadă, Nelu Stratan era bolnav.

Nelu Stratan , cunoscut simplu sub numele de Nelu, este un interpret și producător moldovean de muzică folk și rock, fratele mai mare al lui Pavel Stratan.

Până să își înceapă cariera de solist, Nelu a lucrat într-un studio unde se înregistrau casete, apoi se vindeau, iar mai târziu la o firmă care se ocupa cu imprimarea casetelor. A devenit cunoscut ca producător muzical în Republica Moldova, unde a lucrat cu mulți artiști, inclusiv cu fratele său, Pavel, care a lansat trei albume de studio.

În 2003 a lansat piesa „Ultima noapte” de pe albumul cu același nume, care a fost aleasa hitul anului în 2005. În România s-a lansat cu piesa „Zai, zai” inspirată dintr-un cântec al lui Joe Dassin; aceasta a beneficiat și de un videoclip în regia lui Igor Cobalanski.

Sursa: libertatea.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.