TRAGEDIE in SPORT! 5 fotbalisti au murit intr-un ACCIDENT CUMPLIT!

Jucătorii unei echipe de fotbal în sală din Brazilia au fost implicați într-un accident rutier, iar cinci dintre ei și-au pierdut viața. Tragedia s-a întâmplat după ce clubul GS Camposaltinho revenea de la un turneu disputat în Minas Geirais, una dintrel cele 27 de unități federative din Brazilia.

Cinci dintre fotbaliștii echipei de fotbal în sală GS Camposaltinho au decedat după un accident. Cei cinci se aflau într-o mașină, șoferul a pierdut controlul volanului și a fost izbit de un autobuz. Fotbaliștii brazilieni reveneau după turneul de fotbal în sală pe care l-au câștigat la Minas Geirais și se îndreptau spre orașul Bambui, unde erau să dispute o altă competiție.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Alături de cei cinci jucători de fotbal, alte trei persoane din autobuz au fost rănite, dar se află în prezent în situație stabilă.

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Conform declarațiilor oferite de antrenorul clubului, Adamilson Costa, șoferul nu a depășit viteza regulamentară, nu a încercat nicio schimbare bruscă de direcție. Costa susține că accidentul s-a produs după ce autobuzul a intrat pe contrasens, iar cel ce conducea mașina în care se aflau jucătorii de fotbal în sală nu a mai putut evita impactul.

SURSA

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.