Tragedie: Un PRIMAR PSD a făcut infarct și a murit: Omul ajunsese cel mai controversat edil al lunii

Un PRIMAR PSD a făcut infarct și a murit: Omul ajunsese cel mai controversat edil al lunii

Primarul comunei arădene Archiş, Nicolae Valea, de la PSD, a murit la vârsta de 64 de ani. Bărbatul suferea de o boală necruţătoare. Nicolae Valea a decedat în cursul nopţii de duminică spre luni. Acesta a fost primar al comunei Archiş din anul 1992, scrie Adevărul.

În urmă cu o săptămână News.ro a scris că primarul comunei arădene Archiş, Nicolae Valea (PSD), a comandat la o firmă nu mai puţin de 760 coşuri de gunoi stradale din plastic, cu accesoriile necesare, precum stâlpi şi sistemele de prindere, pentru care trebuie achitate facturi de 678.000 de lei, deşi nu s-a organizat nicio licitaţie publică.

Conform calculelor, fiecare coş de gunoi a costat peste 800 de lei, în condiţiile în care pe internet firmele vând produse similare cu 130 – 200 de lei.

Surse locale au declarat pentru News.ro că achiziţia a fost ilegală, pentru că investiţia nu a fost supusă nici aprobării Consiliului Local, deşi valoarea acesteia este de trei ori cât veniturile comunei în 2017, care sunt în sumă de 220.000 de lei. Surse din cadrul familiei spun că primarul a fost afectat de ultimele probleme legate de achiziţia de coşuri de gunoi, care ar fi dus comuna la faliment.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.