Tragedie în lumea muzicii! S-a sinucis la doar 25 de ani. Fanii sunt în lacrimi

O cunoscută cântăreaţă la nivel internaţional din Japonia, Sulli, a fost găsită moartă în casa în care locuia, la Seognam, din vecinătatea capitalei Seul.

Cîntăreaţa de K-Pop, pe numele ei real Cho Jin-ri, avea vârsta de 25 de ani.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

În ultima perioadă de timp, Sulli a fost ţinta unor campanii de hărţuire în mediile online.

Super oferta DUBAI. Plecare cu avionul din Cluj in 5.10,12.10,19.10 si 26. de la 529 euro/persoana

Încă se investighează cauzele decesului, deşi se crede că este foarte probabil ca Sulli să se fi sinucis, potrivit unor surse ale poliţiei.

Născută la Busan (sud-estul ţării), Sulli a debutat ca actriţă de televiziune în 2005, când avea doar 11 ani, iar în 2009 şi-a început cariera muzicală alăturându-se trupei de fete f(x). Între 2014 şi 2015 ea s-a retras din viaţa publică, în urma unei intense campanii de hărţuire pe reţele de socializare după ce a început o relaţie cu cântăreţul Choiza (pe numele său real Choi Jae-hoo), component al Dynamic duo, de care s-a despărţit în 2017.

Sulli a renunţat definitiv la trupa de muzică f(x), în 2015, şi a continuat să lucreze sporadic ca actriţă în filme, precum ‘Real’ (2017) sau, mai recent, în serialul de televiziune ‘Hotel Del Luna’.

Vara trecută ea a început să prezinte pentru postul de televiziune prin cablu JTBC un program axat chiar pe hărţuirea în mediul online la care sunt supuşi artiştii sud-coreeni. În acest program, Sulli a vorbit, printre altele, despre campaniile de ură lansate împotriva ei, după ce a apărut în unele fotografii fără să poarte sutien.

Moartea lui Sulli scoate în evidenţă uriaşa presiune cu care se confruntă celebrităţile curentului K-Pop şi mijloacele reduse de a le face faţă.

Ultimul caz de sinucidere care a zguduit industria a fost moartea lui Kim Jong-hyun, fost component al trupei SHINee, care s-a sinucis în decembrie 2017, la vârsta de 27 de ani, potrivit agerpres.ro.

Sursa: evz.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.