TRAGEGIE IMENSA: O femeie a intrat cu masina intr-un lac si si-a omorat cei trei copii. VEZI din ce cauza ar fi recurs la acest gest inexplicabil

TRAGEGIE IMENSA: O femeie a intrat cu masina intr-un lac si si-a omorat cei trei copii. VEZI din ce cauza ar fi recurs la acest gest inexplicabil

O femeie care si-a omorat deliberat cei trei copii, dupa ce a intrat cu masina intr-un lac, a fost condamnata la 26 de ani de inchisoare.

Akon Guode din Australia, in varsta de 37 de ani, a dat patru ture in jurul lacului respectiv, pe 8 aprilie 2015, inainte sa apese pedala de acceleratie si sa plonjeze cu masina in apa, conform Daily Mirror

Ea a reusit sa se salveze, dar cand a iesit nu a incercat sa-i ajute pe localnici si pe medici, cei care au incercat cu disperare sa-i salveze copiii.

Doi gemeni, Hanger si Madit, in varsta de 4 ani si Boll, in varsta de 1 an si 4 luni, s-au inecat, dar sora lor mai mare, care acum are 7 ani, a fost salvata.

Femeia a pledat vinovata la cele doua capete de acuzare, ea plangand in timp ce isi astepta sentinta. Avocatii inculpatei au invocat faptul ca femeia, mama a 7 copii, avea probleme financiare. Iar de cand l-a nascut pe Bol, starea ei mentala s-a agravat din cauza pierderii masive de sange.

Potrivit unui psiholog, Goude ar fi fost susceptibila de o depresie majora si stres post-traumatic dupa ce primul sot al ei a fost omorat.

sursa:stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.