Traian Băsescu distruge actualul PMP(surse)

basescuÎn spațiul public s-a vorbit mult despre viitorul lui Traian Băsescu în interiorul sau în afara PMP. Surse din PMP ne-au explicat care ar fi planul discutat împreună cu fostul președinte și cum se va acționa în perioada imediat următoare.

Traian Băsescu nu va candida pentru șefia PMP, dar va fi liderul de facto al partidului. În perioada următoare vor urma câteva acțiuni de forță, care ar putea reforma din temelii partidul.

”Traian Băsescu schimba total fața partidului. La Congres se va schimba întreaga conducere PMP, dar și principalele teme de atac ale partidului, precum și imaginea.

Va veni cu un proiect cu totul nou, pe baza actualului partid. Președintele vrea să treacă într-o nouă fază cu PMP, iar asta va însemna să taie în carne vie. Partidul este oricum mic și va încerca să atragă de partea sa oameni cu greutate”, ne-au explicat surse din PMP.

În piață se aude că Traian Băsescu va încerca să muște încă o dată din PDL și va încerca să aducă în noul PMP o serie de lideri importanți.

Surse din PMP ne-au explicat că obiectivul partidului este să treacă de 15% la alegerile locale din 2016 și să obțină un procent asemănător la parlamentarele de la finalul lui 2016. Astfel, PMP va deveni un partid de opoziție extrem de puternic, care ar putea face jocurile, în condițiile în care se vor bate două mari partide, PSD și PNL, ce vor avea aproximativ același rezultat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.